Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 10:17

Ο Αστέρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα αγωνιστεί | Η δική μας διαφωνία

panigirismoi oloi maz

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Μπελέγρη από το blog fileleutheros. με τίτλο Ο Αστέρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα αγωνιστεί | Η δική μας διαφωνία

William Hill Sports Ο Αστέρας Μαρμάρων με σχετικό δελτίο τύπου που δημοσιοποίησε ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι δεν θα κατέλθει να αγωνιστεί σήμερα στο προγραμματισμένο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πύργο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τραγαίας.

Ο «F» εκφράζει τις εξής σκέψεις για την απόφαση:

1. Στη σελίδα της ΕΠΣΚ εδώ και 3 μέρες έχει δημοσιευτεί το αποτέλεσμα του αγώνα (!) που γράφει «3-0 α.α.». Άρα, ο Αστέρας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες την ΕΠΣΚ, αλλά τους φιλάθλους - πρώτιστα της δικής του ομάδας - για την ενέργεια του, τους ενημέρωσε τελευταίους!

 

2. Σύμφωνα με το sportcyclades η τελευταία φορά που είχε παραιτηθεί από αγώνα πρωταθλήματος ο Αστέρας Μαρμάρων ήταν πριν 20 χρόνια! Τότε, ο Αστέρας δεν είχε αγωνιστεί για ένα πολύ σοβαρό λόγο (θάνατος ποδοσφαιριστή του). Η βαρύτητα λοιπόν της απόφασης, για να μην κατέλθει να αγωνιστεί ο Αστέρας στο αυριανό αγώνα είναι ιστορικής σημασίας, για το πολύ συμπαθές για εμάς σωματείο της Πάρου.

 

4. Η μη συμμετοχή στον αγώνα «κόβει» τις μαθηματικές ελπίδες που είχε ο Αστέρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας ΕΠΣΚ. Ακόμα, θα αφαιρεθούν βαθμοί από το σωματείο.

 

5. Με την απόφαση αυτή ο Αστέρας, ποιους πιστεύει ότι τιμωρεί; Τους κ********ους παράγοντες της ΕΠΣΚ ή τους δικούς του ποδοσφαιριστές και την ομάδα και τους φιλάθλους του Πύργου που δεν έχουν καμία ευθύνη με τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο των Μαρμάρων. Σημειώνω, ότι για ομάδες σαν τον Αστέρα και τον Πύργο οι αγώνες στα χωριά τους είναι ένα κοινωνικό γεγονός. Σε άλλες χώρες επιδοτούνται από το Κράτος παρόμοιες προσπάθειες...

  William Hill Sports

6. Με κάθε τρόπο θέλω να διαβεβαιώσω, ότι οι σκέψεις μου παίρνουν «φωνή» μέσω του «F» για ένα και μοναδικό λόγο. Θεωρώ, ότι η ΔΙΚΑΙΗ αγανάκτηση του Αστέρα για τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με την Τραγαία είναι λαθεμένη. Ακόμα, θεωρώ ότι αυτή η απόφαση θα έχει αντίκτυπο στο σωματείο και θα βγάλει προβλήματα στο εγγύς μέλλον.

 

7. Όλες μου οι σκέψεις παίρνουν «φωνή» διότι είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος για τον ρόλο που έχουν στην καθημερινότητα της κοινωνίας μου τα ερασιτεχνικά σωματεία και διότι ΠΙΣΤΕΥΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι σωματεία σαν τον Αστέρα παράγουν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στον τόπο τους και η αξία τους δεν μετριέται με βαθμολογίες.

 

Δ.Μ.Μ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares